Menu
Your Cart

Terms & Conditions

Όροι Χρήσης


 

Το www.techaway.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής εταιρείας «ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Άρη Βελουχιώτη αρ.6 περιοχή Αμπελοκήπων (ΑΦΜ: 120181255 / Δ.Ο.Υ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ,Αρ. Γ.Ε.ΜΗ:127701806000).

Στους συγκεκριμένους όρους χρήσης η εταιρεία ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ θα αναφέρετε με το διακριτικό της τίτλο <<techaway>>

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.techaway.gr www.techawaygr.com

Εφαρμογή

Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο Διαδικτυακό τόπο συμφωνείτε στους Όρους χρήσης. Οι συγκεκριμένοι Όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ή τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή από την techaway . Οι αλλαγμένοι ή τροποποιημένοι Όροι χρήσης τίθενται σε ισχύ τη στιγμή δημοσίευσής τους στο συγκεκριμένο Διαδικτυακό τόπο.


 


 

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο της φόρμα επικοινωνίας http://techawaygr.com/index.php?route=account/return/insert ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2313044598, την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών,σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση . Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε,θα πρέπει επίσης να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από το παραστατικό(απόδειξη,τιμολόγιο).Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής καθώς και αρχικά έξοδα αποστολής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την techaway και επιβαρύνουν τον πελάτη σε κάθε περίπτωση .Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε μη συνεργαζόμενη τράπεζα, θα επιβαρυνθείτε με έξοδα εμβάσματος απο την τράπεζά σας που σε καμία περίπτωση δεν καλύπτονται από την εταιρία μας.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Ο πελάτης οφείλει κατά την παραλαβή να ελέγχει τα εμπορεύματα. Οποιοδήποτε μετέπειτα τυχόν λάθος ή φθορά δεν αναγνωρίζονται.

Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την techaway αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης. Η διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων θα πρέπει να γίνει με βάση την πληροφόρηση που παρέχεται πάνω στην εξωτερική συσκευασία κάθε προϊόντος, καθώς και τις πληροφορίες που παρέχει η techaway και χωρίς να ανοιχθεί η συσκευασία των προϊόντων και να τεθεί σε λειτουργία το προϊόν. Η techaway είναι πρόθυμη να ενημερώσει τον πελάτη παρέχοντας επιπλέον πληροφορίες αν ζητηθούν . Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή/και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η αξία τους αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την εταιρεία για την μείωση της αξίας του προϊόντος. Η μείωση της αξίας από το άνοιγμα της συσκευασίας και επακόλουθα από τον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως μεταχειρισμένου εξετάζεται κατά περίπτωση και καθορίζεται από την techaway.Η techaway δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Ειδικότερα σε περίπτωση που το προϊόν είναι σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας,ζελατίνα κτλ. αυτή δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή δεν γίνετε δεκτή.

 

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο. Δεν δικαιούσθε άσκηση υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πχ ακουστικά, για λόγους υγιεινής, ή σφραγισμένου λογισμικού για υπολογιστές, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση

Σε επιλεγμένα προϊόντα η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από την τιμή καταστήματος και ισχύει μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και αποστολή στο χώρο σας.Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων. Για το λόγο αυτό σάς συνιστούμε πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το κατάστημα μας ή μέσω email.

Όπου αναγράφονται μέρες παράδοσης είναι εργάσιμες δλδ. Δευτέρα με Παρασκευή χωρίς αργίες.


 

Σε περίπτωση ελαττώματος του προϊόντος που σας πωλούμε μπορείτε,να ζητήσετε την επισκευή του χωρίς επιβάρυνση σας ή την αντικατάσταση του με άλλο εκτός και αν αυτό είναι αδύνατο ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες,να ζητήσετε την μείωση του τιμήματος,η μείωση του τιμήματος για αγορά νέου προϊόντος γίνετε βάση της εμπορικής αξίας τη στιγμή της αντικαταστάσης και όχι βάση της αρχικής αξίας του προϊόντος .Θα πρέπει επίσης να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς και έχοντας κωδικό αποστολής σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρία,courier ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο.Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αποστείλει μαζί με το προϊόν το παραστατικό πώλησης(απόδειξη,τιμολόγιο) σε περίπτωση απώλειας του δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από την εταιρία μας για επισκευή ή αντικατάσταση και το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης θα πρέπει να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον αγοραστή.

Ειδικότερα για τα ανταλλακτικά κινητών τηλεφώνων, tablet, κτλ. ισχύουν τα παρακάτω:


Τα ανταλλακτικά ελέγχονται από τον προμηθευτή και από εμάς πριν σας τα στείλουμε ότι είναι άριστα εξωτερικά.


Για να ισχύει η εγγύηση δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί η ζελατίνα προστασίας και τα αυτοκόλλητα. Παρακαλούμε δοκιμάστε αν δουλεύει σωστά το ανταλλακτικό πριν αφαιρέσετε τη ζελατίνα και πριν το κολλήσετε.


Να μην έχει γρατζουνιές το ανταλλακτικό.


Να μην είναι κομμένη η καλωδιοταινία.


Τα ανταλλακτικά που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα αντικαθίστανται.


 


Εγγύηση συσκευών


Για να ισχύει η εγγύηση δεν θα πρέπει:


1. Έχει αλλοιωθεί ή παραποιηθεί ο σειριακός αριθμός της συσκευής.


2. Έχει γίνει root ή εγκατάσταση λάθος λογισμικού.


3. Έχει παραβιασμένη εγγύηση.


4. Η βλάβη προκλήθηκε από ατύχημα, φωτιά, κακομεταχείριση ή αμέλεια.


5. Στο προϊόν έχουν εισχωρήσει υγρά, σκόνη ή άμμος.


6. Βλάβη της συσκευής προκλήθηκε απο κακή αποστολή ή μεταφορά χωρίς κατάλληλη συσκευασία.


7. Υπάρχουν εμφανή σημάδια απο πτώση ή παραβίαση της συσκευής, όπως γρατσουνιές, στραβές βίδες, κομμένα καλώδια, κτλ.


8. Έχει γίνει εγκατάσταση-αντικατάσταση ανταλλακτικών από τρίτους, μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.


9. Η ζημιά προκλήθηκε απο τυχόν προσαρμογές ή ρυθμίσεις, που δεν αντιστοιχούν στις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος.


10. Η εταιρία δεν φέρει καμιά ευθύνη σε περίπτωση απώλειας δεδομένων της συσκευής που έρχεται για επισκευή, προτείνεται back up πρίν την αποστολή για επισκευή.Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται υλικό,logos,trademarks και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στο techaway και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της techaway και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Συμφωνείται ρητά ότι Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του techaway είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τις παραγγελίες σας ή για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.techaway.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

 Οι εργαζόμενοι της techaway που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την techaway επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία(παράδειγμα εταιρείες courier ).

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.techaway.gr/index.php?route=information/contact 

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης έχει το δικαίωμα ενημέρωσης ή αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 


Αποδοχή Cookies

Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.


Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας.